Meer magie

Meer magie, geluk en liefde in ons leven... willen we dat niet allemaal? Maar waarom creëren we dat dan niet? Eén ding heb ik geleerd in mijn zoektocht. Je krijgt het niet van een ander. Je mag niet verwachten dat iemand jouw leven gelukkiger, magischer en liefdevoller maakt als jij dat niet in de eerste plaats voor jezelf doet.


Wees gelukkig, vul je hart vol liefde en sta open voor de magie die dan gebeurt.


Bedenk wat jij wel en niet in je leven wil. En eigenlijk vooral wat je niet (meer) wil. Wie of wat maakt jou écht gelukkig. Kies, verlies, laat los, hou vast.


Op dit moment creëer ik een nieuw project. Het zal DOOSJE VOL MAGIE heten... Ik kan er nog niet veel over verklappen maar geloof me, het wordt prachtig!11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Mitte