top of page
  • Foto van schrijverE

Dream. design. enjoy. repeat.

Achter de schermen ben ik al maandenlang met iets héél nieuws... Iets wat ik nooit eerder deed, maar wel van jongs af aan al op mijn bucketlist stond. Stofpatronen! Jep. Eindelijk heb ik er mij op gegooid. Of moet ik zeggen, ingewikkeld  ;-). En ik kan er mij eindeloos in verliezen. De klok heeft geen stem meer als ik hieraan bezig ben.


Ondertussen ben ik nog druk op zoek naar externe producenten waar ik mijn stofontwerpen kan laten drukken. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!


Kijk wel alvast eens in de illustratiebibliotheek, je komt ze daar ook tegen ;-)

9 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page