top of page
  • Foto van schrijverE

Laten we ademen

Ik geef verhalen vleugels in handgemaakte illustraties en bijzondere geschenken. Daarmee wil de wereld vertragen. Geen eindeloze stroom aan dwaze prentjes die in astronomische snelheden en hoeveelheden op ons afkomen. Ik wil beelden maken waarvoor we stilstaan. Illustraties met een hart en een ziel, die je doen geloven dat in elke dag een sprankeltje magie zit. Zelfs in het allergrootste verdriet. Ik creëer producten om in een doosje te bewaren, weer boven te halen, te aaien, te voelen en te koesteren. Telkens opnieuw.


En dat vertragen, daar wil ik jou verder in begeleiden! Met de hartcoherentie methode. Een wetenschappelijk bewezen techniek om stres, onrust, paniek en 'over je theewater zijn' te verminderen. Je zenuwstelsel terug in balans brengen, je geluksgevoel verhogen. Laten we ademen.


Vanaf half juni word ik jouw hartcoherentiecoach. Meer info volgt, maar je kan al eens gaan inademen op www.elsleclercq.be/latenweademen16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Solden

Of ik ook solden doe? Mijn producten zijn duurder dan wat je in de gekende ketens vindt. Geen h-ema i-kea of a-ction prijzen hier. Maar ik ben dan ook geen keten he ;-) En evenmin bol punt com. Ik ben

bottom of page