top of page
  • Foto van schrijverE

Pre-sale: waarom?

Waarom ik mijn producten steeds lanceer in pre-sale...

Simpel: om financiële redenen! Want het moet gezegd, het kost fortuinen om een gloednieuw product op de markt te zetten. En dat fortuin heb ik als éénmanszaak, creatieve ondernemer niet. Je mag de pre-sale dus gerust een soort 'crowdfunding' noemen, maar dan in mijn eigen webshop én de garantie dat het product er ook wel degelijk komt.


Dus stel ik jou een nieuw project al voor wanneer het nog op mijn tekentafel ligt. De 'early-birds' zoals dat dan heet kunnen dit in pre-sale aankopen aan een leuke korting. En met die centjes en die aantallen kan ik verder aan de slag.

Centjes die ik gebruik om de productiekosten mee te betalen. En aantallen waarmee ik de uiteindelijke oplage perfect kan bepalen. Want we willen natuurlijk niet met een gigantische overstock blijven zitten hé.


En dan nog een derde reden. Klinkt misschien wat fluffly maar als ik dan zie en voel hoeveel interesse er voor dat product is, ik de magie nog véél méér door mijn lijf voel stromen! En het product wordt nog eens zo mooi. Het gebeurt namelijk wel vaker dat ik zelfs volledig opnieuw begin... Omdat het ineens anders stroomt!


Dus vandaar: pre-sale oftewel crowdfunding.


En jouw vertrouwen in mij is pure magie.

Dankjewel daarvoor trouwens!


15 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Solden

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page