top of page
els leclercq illustraties en productontwikkeling

Veel gestelde vragen & Prijzen

Een tekening creëren
duurt tussen de 3 uur en 3 dagen...
Alles is handwerk,
en wordt met veel liefde
en geduld gemaakt

Prijzen geboortekaartjes

Deze prijzen vind je terug op de pagina www.elsleclercq.be/geboorte.

Handgemaakte tekening of Fine art print?

Wat is het verschil? En waarom is er zo'n groot prijsverschil?

Een tekening is een kunstwerk dat geschilderd is, een aquareltekening. Hiervan bestaat dus slechts 1 exemplaar, namelijk het originele schilderij. Een Tekening kan volledig op maat uitgewerkt worden. Deze wordt dan voor jou geschilderd en is ook exclusief voor jou! Van deze unieke tekening kunnen vervolgens ook Fine art prints gedrukt worden, bv voor grootouders, meter-peter, .... enz.

 

Een Fine art print is een reproductie, dus een gedrukte print van een tekening. Deze wordt op meerdere exemplaren gedrukt. Ze kunnen naar eigen wens aangevuld worden met een naam, datum, gedichtje,... maar de tekening zelf kan niet gewijzigd worden.

Fine art prints worden echter enkel gedrukt van tekeningen uit de collectie of portfolio. Tekeningen die op maat gemaakt werden voor een andere klant hebben exclusiviteit en zullen nooit voor andere klanten geprint worden. Dit omdat ik nu eenmaal unieke verhalen teken.

Hoe lang werk je aan een tekening?

Wat het pure tekenwerk betreft duurt het tussen 3 uur en 3 dagen om een tekening af te werken. Afhankelijk van de complexiteit ervan.

Daarbovenop komt dan nog de bespreking en voorbereiding, het verzamelen en bedenken van ideeën, de ideeschets en de uitgewerkte schets, de administratie, en tot slot het inpakken en de verzending,.... enz

Het is dus een bijzonder arbeidsintensieve job! Maar alles wordt met veel liefde en geduld gemaakt, zonder op de klok te kijken. Voor handgemaakte tekeningen op maat moet je wel rekenen op een budget van minstens 500 euro. Neem een kijkje in de shop om een beter idee te krijgen.

Kunnen fine art prints gepersonaliseerd worden?

Ja! Je kan naar wens personaliseren met naam, datum, gedichtje,...

Orginele aquareltekeningen worden niet gepersonaliseerd.

Kunnen prentenboeken gesigneerd worden?

Uiteraard! Geef gerust uw persoonlijke boodschap door.

Werk je ook met andere materialen dan aquarel en kleurpotlood.

Neen. Materialen zoals acrylverf, inkt, gesso, olieverf, ecoline, stiften, ... mag ik niet meer gebruiken omwille van gezondheidsproblemen. Ik hou het dus graag op aquarel, fineliner en kleurpotloden. Op een vleugje bladgoud na of zo ;-)

Kan mijn bestelling verstuurd worden?

Gezien de kwetsbaarheid van de producten geef ik de voorkeur aan ophalen, na afspraak. Adres is Weertstraat 20, 2880 Bornem, deelgemeente Mariekerke. Wens je toch te laten verzenden dan is dit op eigen risico. 

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Ja dat kan, maar de reeds gemaakte kosten (reeds gepresteerde uren, aangekochte materialen,...) worden niet terugbetaald. 

Kan ik mijn bestelling terugsturen?

Maatwerk wordt nooit teruggenomen. Enkel gewone producten (zoals bv een boek) kunnen op eigen kosten en risico teruggestuurd worden. Neem aub wel even vooraf contact op.

bottom of page