top of page
hart-strook.jpg

Start Lean

Ontdek jóuw gouden randje

stil dat hongertje

versterk je veerkracht

herschrijf de tweede helft

geef je verlangen vuur

ontdooi die dromen

weg met emmerlijstjes

doorbreek vierkantjes

pak jouw goud

Elsleclercq-VVV-2024-goudenrandje3.jpg
DSC_9846-bewerkt.jpg

Wie wint het goud
in jouw leven?

Stil dat hongertje

Je bent "gelukkig" en draait zonder nadenken mee. Je staat in de WORK, EAT, SLEEP, REPEAT modus. De jaren kabbelen rustig voort. Het gaat zijn gangetje. Maar diep in jou zit nog een hongertje naar meer. Iets dat je altijd nog had willen doen, maar bijna vergeten bent...

Versterk je veerkracht

Hoog tijd om eerst die stress en angst aan te pakken. Het begin van alle nieuwe dromen en uitdagingen. Zorg dat je voldoende veerkracht hebt en stevig met je voetjes in je "fondke" staat.

Herschrijf de tweede helft

Knipoogt de dertig, lonkt veertig, loenst de vijftig? Ze doen het niet zomaar! Is dit het nu? Wil je zo nog 30, 40 of zelfs 50 jaar verder? Draai het om. Go for it, geen tijd te verliezen. Je leeft maar 1 keer.

Ontdooi die dromen

Stopte jij jouw dromen in de diepvriezer toen je kinderen kreeg? Maakte jij jezelf wijs dat je zou ontdooien als de kids "wat' groter zouden zijn, als ze  het huis uit zouden zijn, als ... als ... Ontdooi ze! Voor er kleinkinderen zijn ;-)

Weg met emmerlijstjes

Leuk he, die online trends vol bucketlists en dwaze filmpjes. Maar wanneer ga jij eens aan je lijstje beginnen? Of moet er eerst iets vreselijks met je gebeuren vooralleer bij jou het knopje om gaat?

Doorbreek vierkantjes

We hebben ze allemaal, belemmerende en overheersende overtuigingen. Patronen waar we steeds weer in terecht komen. Welkom in je eigen escaperoom. Ik help je eruit.

Laten we thee drinken

gratis intakegesprek

Dankjewel!

QR agenda.png
No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.

In mijn job als apotheekassistente was ik elke dag verbaasd over hoeveel mensen last hebben van chronische stressklachten. En hoe schrijnend veel slaap- & kalmeerpilletjes er vlotjes over de toonbank gaan. Ondanks alle neveneffecten en gevaren.

Dat er methodes, en zelfs heel eenvoudige methodes bestaan om een scala aan stressgerelateerde klachten te beheersen komt mijn inziens veel te weinig aan bod. We beschouwen stress als normaal en onvermijdelijk, maar dat is het niet. Het kan ook anders.

En dat anders dat voel ik dan weer in mijn illustratiewerk. Als ik helemaal in flow aan de tekentafel zit. Mijn passie, het pure genieten. In de apotheek merkte ik op hoe weinig mensen die flow, dat pure genieten nog kunnen voelen...  

Ook ik ging ooit de dieperik in. Bijna niemand ontsnapt er nog aan. Maar ik kon het tij keren. Ja! Het kan.


Ik verliet de apotheekwereld. Zij en ik hoorden niet meer bij elkaar. Ik wilde meer zorg, meer flow en minder benzo's.

Elsleclercq-VVV-2023-Portret-Els-16 2.jpg
bottom of page