top of page
ligatura_01-10-2236139-ellavlinder-LR_edited.jpg

Start Lean

Stress is niet 'normaal'
en 'onvermijdelijk'.
Het kan ook anders.


 

In mijn job als apotheekassistente was ik elke dag verbaasd over hoeveel mensen last hebben van chronische stressklachten. En hoe schrijnend veel slaap- & kalmeerpilletjes er vlotjes over de toonbank gaan. Ondanks alle neveneffecten en gevaren.

Dat er methodes, en zelfs heel eenvoudige methodes bestaan om een scala aan stressgerelateerde klachten te beheersen komt mijn inziens veel te weinig aan bod. We beschouwen stress als normaal en onvermijdelijk, maar dat is het niet. Het kan ook anders.

En dat anders dat voel ik dan weer in mijn illustratiewerk. Als ik helemaal in flow aan de tekentafel zit. Mijn passie, het pure genieten. In de apotheek merkte ik op hoe weinig mensen die flow, dat pure genieten nog kunnen voelen...  

Ook ik ging ooit de dieperik in. Bijna niemand ontsnapt er nog aan. Maar ik kon het tij keren. Ja! Het kan.


Ik verliet de apotheekwereld. Zij en ik hoorden niet meer bij elkaar. Ik wilde meer zorg, meer flow en minder benzo's*

Portret-Els-2022_edited.jpg

Het leven zoals het is
 

Internet staat knokvol foto's van perfecte vrouwen in perfecte pakjes in perfecte yoga- & meditatiehoudingen in de perfecte settings. In lotushouding op een wit strand, bij zonsondergang... jaja... daar dromen we allemaal van.

 

Maar de werkelijkheid is anders. Als we eeuwig wachten op die perfecte setting of de volgende vakantie dan gaat het nooit gebeuren. Dat momentje voor jezelf.

 

Als illustrator én hartcoherentie coach wil ik jullie inspireren om het anders aan te pakken. Gewoon het leven zoals het is. Geen toeters en bellen. Geen perfectie. Gewoon gewoon.

Daarom nodig ik jullie uit. Niet in een cleane praktijkruimte, niet in een atelier-uit-de-boekskes. Hier vind je het leven zoals het is.

Neem een adempauze.

Koester, vertraag en adem.

Hartcoherentie

Els Leclercq
gecertificeerd Nerva-coa
ch

VOLLEDIG TRAJECT: 4 SESSIES
Het coachingstraject bestaat uit 4 sessies verspreid over 8 à 10 weken. Daarna beheers je de techniek. Je bent in staat deze te blijven toepassen in je dagelijkse leven. 

WAAROM HARTCOHERENTIE?
Omdat het geen 'geitenwollensokken'-praatje is maar een wetenschappelijk bewezen techniek die tevens perfect meetbaar is. Het biofeedback-systeem en bijhorende software die we tijdens de sessies gebruiken werden speciaal hiervoor ontwikkeld en worden ook door artsen gebruikt.

Maar geen nood, jij hebt genoeg aan een gratis app'je op je gsm! 

NA DIT TRAJECT

Na dit traject ben je klaar om hartcoherentie blijvend te integreren in je leven en zo meer veerkracht op te bouwen.

Al na zes weken ervaren patiënten een vermindering van hun klachten met 40 tot 60%

Sessies gaan door in Mariekerke (Bornem). Gezellig bij mij thuis! 

* Afkorting voor benzodiazepines. De groep geneesmiddelen waartoe slaap- en kalmeermiddelen, angstremmers, spierontspanners, ... horen. Ze maken je suf en slaperig en zijn bijzonder verslavend.

No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.
bottom of page