top of page
els leclercq illustraties en productontwikkeling

De reviews vind je eveneens bij elk product of dienst apart

ELLEN DE PAUW

Vanaf ons eerste contact met jou wisten we dat het goed zat. Je hebt niet alleen voeling met sterrenkindjes en met rouwen, maar bent ook een warme persoonlijkheid. Met veel zorg heb je naar ons verhaal geluisterd, naar hoe wij onze boys zagen in die unieke wereld van kleurige verhalen. Ongelooflijk hoe je ons verhaal, hun verhaal, op zo een lieflijke, speelse manier in beeld gebracht hebt. Een bijzondere tekening om een leven lang te koesteren, dat is zeker! We zijn ook dankbaar dat het mogelijk was om een reproductie te krijgen voor de grootouders van Ilano* en Otis*.

*****

NATHALIE, JOSEPH
& WIYAKA

De tekening is prachtig. We zijn er zo blij mee. Betekent de wereld vr ons. Onze kleine man is zo weer wat dichter bij ons.
Dankjewel, Els 😚🌸💖


*****

DOROTHY VANHAUTTE

Wij hebben dinsdag jouw tekening ontvangen. Wauw. Ze is in het echt nóg mooier dan digitaal. Deze krijgt zeker een mooi plaatsje op Aurélie haar kamer.
We kregen heel wat positieve reacties op het geboortekaartje: dat het een hele mooie tekening is, een mooi kaartje, mooie kwaliteit van het papier, wat ervoor zorgt dat de illustratie meer tot zijn recht komt en dat het fijn is dat de zonnebloem van ons huwelijk terugkwam in het geboortekaartje.
Bedankt, Els, om onze gedachten zo mooi in beeld te brengen!


*****

TINE VANDERSCHAEGHE

Onze dochter Lize-Laure is geboren! De kaartjes zijn ondertussen verstuurd en overal aan het toekomen. We hebben al heel mooie reacties ontvangen op het kaartje. Nog eens bedankt voor het mooie ontwerp dat je voor ons hebt gemaakt.

*****

LINDA VAN ROY

 De manier waarop jij ons verhaal in een tekening hebt gegoten, is voor ons van onschatbare waarde. Jij hebt geluisterd, onze gevoelens wensen perfect weergegeven. Deze kindjes lijken zelfs op de onze <3
Prachtig gewoon thx xxx


*****

SOFIE DE KEERSMAECKER

Je brengt een verhaal met je tekeningen. Een tekening, telkens uniek, met een boodschap/ een betekenis. Er schuilt een heel “leven” achter elk doek. Gewoonweg kunst noem ik dat! Bedankt

*****

DR. ANN-MARIE MOREL

Vandaag mijn langverwachte boek aangekregen ... zo mooi! Verhaal en tekeningen, ontroerend!

*****

MADY PAUWELS

Je hebt een enorme gave om een pijnlijke gebeurtenis ook iets mooi te geven. Deze tekeningen zijn zeker zoveel waard als verjaardagskaartjes. Dikke proficiat en heel veel succes !

*****

JESSICA VAN ELSEN

Waauw... zo onder de indruk van onze prachtig kunstwerk. We lieten Els een tekening ontwerpen voor Nelle* haar 10e verjaardag. Zéér Zéér Zéér tevreden

*****

PAULINE IERSCHOT

Zooooo blij en hij is zo mooi
Tranen van ontroering nu ik hem eindelijk vast kan houden en woensdag mijn man ermee kan verrassen op Tess* haar verjaardag
Zoveel dank.


*****

MARIEKE VLAEMINCK

We ontvingen vandaag de kaartjes. Ze zijn prachtig. Bedankt om mee onze kleine man te helpen herinneren

*****

SOFIE EERENS

We hebben al superveel positieve reacties gekregen op het kaartje! Nogmaals merci voor het mooie ontwerp!

*****

Wat klanten zeggen...
gastenboek-11.jpg
gastenboek-05.jpeg
gastenboek-10.jpg
gastenboek-09.jpg
gastenboek-03.jpeg
gastenboek-07.jpeg
gastenboek-04.jpeg
gastenboek-08.jpg
gastenboek-06.jpeg
bottom of page