Ik wil graag alle mijlpalen in jouw leven vastleggen in mooie illustratieve verhalen. En of het nu een verhaal van intens geluk is of van het allerdiepste verdriet, élke mijlpaal maakt jou tot wie je bent. En het zijn net dié verhalen die niet gefotografeerd kunnen worden die ik voor jou wil tekenen. Vereeuwigen. Met liefde.

IMG_0488 copy.jpg
IMG_0488 copy.jpg
IMG_0502 copy.jpg
P1190155-portret-els-2020.jpg
IMG_0500 copy.jpg

ELS LECLERCQ              VISUELE VERHALENVERTELLER

Piep!

 

Dit ben ik.

 

Creatief. Fantasievol. Zorgzaam. Emotioneel. Alles of niks.

Wég ben ik, wanneer ik aan mijn tekentafel zit. Weg van de wereld, binnengewandeld aan de andere kant. De kant van de liefde, de warmte, de fantasie, de herinnering. Daar waar ik verhalen creëer en dromen teken.

 

Zes was ik, toen ik al naar de academie vertrok. En mijn beste vriendin vertelt nu nog steeds over alles waar ik toen al over ratelde. Ik wist precies wat ik later wou gaan doen.

 

Negentien jaar en nog veel meer broeken later zat ik daar nog steeds. Nog steeds samen met diezelfde vriendin trouwens. We vertrokken pas toen onze favoriete leraar met pensioen ging. Ach, ik kon wel zonder hem, dacht ik. Al had ik die spreekwoordelijke ‘sjot’ wel nodig. En inderdaad, hetzelfde jaar nog begon ik als zelfstandige. Als visuele verhalenverteller. Als jouw metgezel voor al je verhalen.

 

En nogmaals negentien jaar later wervelt het nog steeds in mijn hoofd en zit ik dagelijks aan mijn tekentafel. Van een passie gesproken.

 

Mag ik jou betoveren?

Mag ik jouw verhalen tekenen?

 

Laten we elkaar ontmoeten

en onze harten samen leggen

We maken er iets moois van

 

Els

©els-signatuur-enkel-els.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn - grijze cirkel