top of page
  • Foto van schrijverE

Het mooiste verhaal

Toen ik zes was pakte ik mijn tekenpotloodje stevig vast en vertrok naar de academie. Het was het begin van mijn levensdroom. Woorden als illustrator, ontwerper of ondernemer kende ik niet maar ik wist wél exact wat ik wou... Want ik voélde mijn missie. Ja toen al.


Ondertussen zijn we 40 jaar verder en diezelfde droom groeit nog steeds. Hoog tijd om er nu éindelijk echt werk van te maken. 'Dat deed je toch al Els?' Ja, dat deed ik al, maar vanaf nu geen job meer voor mij. Enkel nog mijn zaak. Mijn illustratieve verhaal.


Om deze droom werkelijkheid te laten worden heb ik jullie hulp nodig! Mijn trouwe volgers, fans, mijn lieve mensen hier. Dat kan je doen door bevoorbeeld

• over mijn werk te vertellen aan je vriendinnen

• een product cadeau te geven

• iemand een kaartje te sturen

• een post op sociale media een hartje te geven

• mensen uit te nodigen deze pagina te volgen

• mijn website en blog te volgen

• een mooie review te schrijven


Kortom, door mijn verhaal verder de wereld in te sturen. Want het mooiste verhaal is het verhaal dat door iemand vol enthousiasme verder verteld wordt.

Wil jij dat voor me doen?


Een miljoen keer dankjewel x

ElsPS/ Of natuurlijk door een bestelling te plaatsen in de shop! :-)

Daarvoor mag je deze mooie code gebruiken: DROOM


21 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Solden

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page