top of page
  • Foto van schrijverE

Verhalen van hoop en liefde

Als de dood in ons leven verschijnt beginnen we het leven anders te bekijken. Futiliteiten zijn niet meer belangrijk, de mug wordt geen olifant meer, we leren kijken (en genieten) van andere dingen. Voortaan is ons leven gebouwd op liefde, vertrouwen, hoop, herinneringen,...


Soms als een wankele blokkentoren maar toch beseffen we steeds meer de waarde van die blokken. Want daarop kunnen we bouwen. Ons leven weer héropbouwen.


Het creëren van rituelen, beelden en herinneringen staat centraal.


En net daarom probeer ik in mijn illustratiewerk al deze elementen in te bouwen.

Het verdriet is er al, overal, rondom je, in je. Het creëren van liefde, hoop, beelden en herinneringen is essentieel om verder te kunnen met de heropbouw van je leven.

En net daarin probeer ik u te helpen!

Door middel van kleurrijke, fantasievolle verhalen die hoop en liefde brengen. Die herinneringen vastleggen.... Ieder zijn of haar verhaal, helemaal op maat getekend. Jij vertelt, ik luister, ik voel... En ik teken....Wens je meer informatie, stuur me dan vrijblijvend een mailtje (ligatura@outlook.com). Laten we elkaar ontmoeten, en onze harten samenleggen

12 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Solden

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page