top of page
els leclercq illustraties en productontwikkeling
Screenshot 2023-07-07 at 15.14.29.png
Screenshot_20230706-195136.png
Screenshot 2023-07-07 at 15.10_edited.jpg
IMG_20230707_091310133.jpg

Wil jij een steentje bijdragen voor project 'Pipowagen' ?

‘Hai Pippi Langkous, tjoelalee tjoelalee tjoela hopsasa’

 

Het is tijd om te vertragen, te koesteren.

Het is tijd om mijn verhaal nog méér met jou te delen. Verbinden, ontmoeten, samen tot rust komen. En waar kunnen we dit beter doen dan in mijn tuin? 

Dus ging ik op zoek naar mogelijkheden om een fijn plekje te creëren. En toen… werd ik verliefd op deze prachtige pipowagen. Ik zie hem al staan, tussen de Annabelles en de Gingko’s. Beetje verscholen tussen het groen. Omringd door bloemen en tuindieren. De eenvoud van lampjes en zachte kussens. Een plekje om te vertragen, te koesteren. Te bezinnen en te ont-moeten. 

 

Wat denk je? 

Jij, ik, wij, … 

Droom jij ook van zo’n rustmomentje?

 

Om dit prachtige project te kunnen realiseren organiseer ik een soort van ‘crowdfunding’. Sponsoring dus. Want tweemaal drie is vijf, wiedewiet en drie is neee-gen… (of zoiets ;-))  Voor deze investering heb ik  maar liefst 10000 euro nodig… Dus vooralleer ik jou kan uitnodigen heb ik jouw hulp nodig!

 

Voor een symbolische euro kan jij dit project doen groeien en van de nodige warmte voorzien.

Wiedewiedewiet, we richten de wereld in

Helemaal naar onze zin

 

 

Vlei je neer op zachte kussentjes,

neem er een kopje thee bij

en ik lees jou een verhaaltje voor!

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Ps. Luna wacht vol ongeduld op jou! 

Foto's bestaande pipowagen ©Tuindeco

Wat is crowdfunding?

Crowdfunding, vrij vertaald “financiering door de menigte (the crowd)” is een alternatieve vorm van financiering, waarbij o.m. (startende) ondernemers, die moeilijk toegang krijgen tot de traditionele financieringskanalen, een eerste deel van de benodigde financiering online bij het grote publiek kunnen inzamelen om vervolgens eventueel aan te kloppen bij de professionele investeerders (banken, business angels,…).

Afhankelijk van de opbrengstobjectieven van de investeerder kunnen we verschillende types van crowdfunding onderscheiden:

Niet-financiële crowdfunding

  • Donatie en sponsoring: De investeerder is bereid zijn geld te schenken, ter ondersteuning van een project dat hem aanspreekt. Dat zijn investering rendeert, is geen noodzaak. De motivatie voor dit type crowdfunding is voornamelijk sociaal. Bijvoorbeeld artistieke projecten, liefdadigheidsprojecten,…

  • Reward-based (met beloning) en voorverkoop: Dit is een variant op het donatiemodel. De investeerder is nog steeds bereid zijn geld te schenken, maar in ruil voor deze donatie zal de donateur een niet-financiële beloning krijgen. Deze beloningen zijn vaak symbolisch waardoor de motivatie meer een combinatie is van intrinsieke en sociale motivatie met de wil voor een beloning. 

 

De financieringsvoorwaarden die gelden voor elk type van crowdfunding worden door de initiatiefnemer toegelicht op het crowdfundingplatform. 

bottom of page