top of page
banner-natuur_edited_edited.jpg

water kreeg je 

liefde niet

groeibloeibloesem.png

Herken je dit?

• je werd als kind niet gezien of gehoord

• je kreeg niet de liefde die je nodig had

• je voelde je in de steek gelaten

• je ervaart veel gemis en verdriet

• je hebt het gevoel niet vrijuit te kunnen ademen

• je mag niet zijn wie je wil

• je hebt niet de indruk dat jij zelf de touwtjes in handen houdt

• je was nooit goed genoeg

• je stopte je weg en maakte jezelf zo klein mogelijk

ligatur_26-10-23_46856-LR copy_edited.jpg

 Els Leclercq    
                            Bloesembloeier
& Lichtjesgever     


 

d344fe_e79a5caa157a45f7b27e1728565beec5~mv2_edited.jpg

Jouw unieke zijn

In dat piepkleine zaadje zit alles wat het nodig heeft om uit te groeien tot een prachtige bloem of een sterke boom. Wie ben jij, wat zit er in je. Welke talenten heb je, waar zit jouw bloesemkracht?

Versterk je veerkracht

Hoog tijd om eerst die stress en angst aan te pakken. Het begin van alle nieuwe dromen en uitdagingen. Zorg dat je voldoende veerkracht hebt en stevig met je voetjes in je "fondke" staat.

Krachttraining

Jouw gedachten en jouw ervaringen zijn jouw authentieke kracht. Hoe zorg je ervoor dat ze een kracht worden en geen valkuil? Hoe train je ze, en hoe zet je ze in om de mooiste versie van jezelf te worden.

Doorbreek vierkantjes

We hebben ze allemaal, belemmerende en overheersende overtuigingen. Patronen waar we steeds weer in terecht komen. Welkom in je eigen escaperoom. Ik help je eruit.

Je plek kiezen

De wereld is zo groot, er is plaats voor jou. Maar niet alle grond is goed genoeg voor jou. Wat heb jij nodig om het beste te groeien. Jouw plek is waar je hart groeit.

Bloesem!

Groeien en bloeien doe je door water, zon, liefde en de juiste grond en de beste voedingsstoffen. Maar jij begint pas écht te bloesemen in jouw authentieke jij. Ben je er klaar voor?

groeibloeibloesem.png
banner-natuur_edited_edited_edited.jpg

Ja! Ik wil bloesemen

Boek nu je gratis, online, kennismakingsgesprek!

Bloesemsessies zijn ter plaatse of online.
Altijd individueel en volledig op maat.
125 euro per sessie van 2 uur.

Weertstraat 20, 2880 Bornem Mariekerke

Dankjewel!

QR agenda.png

Inspirerende producten

Trauma is meer dan een been verliezen. Trauma is elke reactie van ons zenuwstelsel op een bepaalde gebeurtenis. En dan gaat het niet zo zeer om de gebeurtenis op zich, maar over de manier waarop je autonome zenuwstelsel erdoor ontregeld wordt. Trauma in de vroege kinderjaren kan daardoor blijvende gevolgen hebben doorheen je hele verdere leven. We spreken dan heus niet alleen over misbruik of kindermishandeling. Ook voortdurende afkeuring of afwijzing, zich ongewenst voelen, geen liefde ontvangen, niet gezien worden,... kunnen het zenuwstelsel ook al in die mate ontregelen dat er op latere leeftijd gevolgen van optreden. Opgekropte emoties leiden tot allerlei gezondheidsproblemen. Paniekaanvallen, eetstoornissen, chronische pijn, ... de lijst is even lang als de lijst van alle ziektes.  Ook  de 'stroom' van je leven zal stoppen. Want wees maar zeker, in de harmonica file van het leven valt de boel uiteindelijk stil...

 

Het gaat niet over loslaten of verwerken. Het gaat om anders leren vasthouden, verzorgen, omarmen en omzwachten. En tenslotte alles wat je meemaakte omvormen tot jouw unieke kracht. Om te bloesemen in jouw eigen authentieke jij.

Laat je verleden

je niet in de kiem smoren.

Ook jij mag nu gaan bloesemen!

 

Liefs, Els

jouw Bloesembegeleider
 

Elsleclercq-VVV-2023-Portret-Els-16 2.jpg
bottom of page