top of page
els-2024.jpg

Piep. Dit ben ik. Creatief. Fantasievol. Zorgzaam. Emotioneel. Alles of niks.

Wég ben ik, wanneer ik aan mijn tekentafel zit. Weg van de wereld, binnengewandeld aan de andere kant. De kant van de liefde, de warmte, de fantasie, de herinnering. Daar waar ik verhalen creëer en dromen teken.

 

Zes was ik, toen ik al naar de academie vertrok. En mijn beste vriendin vertelt nu nog steeds over alles waar ik toen al over ratelde. Ik wist precies wat ik later wou gaan doen.

Die passie werd een ware zielsmissie. Hoewel ik al veel moeilijke watertjes doorzwommen heb was er altijd één rots in de branding: Het tekenen. Meer dan ooit voel ik dat dit is waarom ik hier ben. En dat ik hier een mooie boodschap te vertellen heb. 

 

Een boodschap van licht, warmte en liefde. Want we zijn met z'n allen als een lampjessnoer. We geven het licht door aan elkaar. Net zoals we ook het donker aan elkaar kunnen door geven. Jammer genoeg...

Daarom probeer ik met mijn illustraties en geschenken lichtjes te brengen. Voor in moeilijke tijden. Kleine attenties die het leven doen sprankelen. Met fantasie en een glimlach, of inspirerende tekst. Ze zijn ontworpen om te koesteren, te bewaren in een doosje, om later weer open te maken. Te strelen, je te laten ontroeren, beroeren. En vervolgens weer door te geven aan zij die het nodig hebben. 

Ik ben een intuïtief ondernemer. Dat is ondernemen op je gevoel, je intuïtie, je hart, je ziel, je intentie, je vertrouwen. Dat alles precies zo is zoals het moet zijn en alle puzzelstukjes op het juiste moment op de juiste manier samenvallen.
Ik ben waar ik vandaag wil zijn. Ik heb mijn kinderdroom waar gemaakt. Ik leef mijn passie. En die wil ik met jou delen.

 

Laat mij dat lichtje aan je doorgeven.

Laten we elkaar ontmoeten...

Liefs,

Els

Ikvlinder_edited.png
bottom of page