top of page
  • Foto van schrijverE

Be the unicorn

DON'T WAIT FOR THE UNICORN.

BE A UNICORN!

En dat is exact wat ik probeer te doen! Ik creëer wat ik voel, ik maak wat mijn hart mij vertelt, ik maak me los van alle trends en hypes... Bovendien is mijn werk niet te koop bij Hema, noch Ikea. Enkel in mijn eigen webshop, en in enkele andere, zeer zorgvuldig uitgekozen plekjes. Enkel daar waar andere bezielde ondernemers werken.


Ook jij kan een eenhoorn zijn.


Wanneer je niet langer kiest voor de wegwerpmaatschappij met belachelijk goedkope prullen uit China of Taiwan. Maar wanneer je net als ik gelooft in de magie van de ondernemers uit eigen land. Zij die hun hart en ziel in hun werk steken en met passie hun zaak runnen...


Jij kan de eenhoorn zijn, die net dát extra sprankeltje in mijn werk toevoegt.


You make me fly!

www.elsleclercq.be

9 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page