top of page
  • Foto van schrijverE

Gedrag is de taal van de behoefte

Vanmorgen, het was nog vroeg, struikelde ik plots en geheel onverwachts (zoals dat met ochtendlijk struikelen gaat) over het woord "gedragsproblemen". Het zal wel aan mij gelegen hebben. De prut zat tenslotte nog in mijn ogen, de douche nog niet ondergaan, de maag nog knorrend en luid.


Gedragsproblemen. Ik ging even googlen. Effe checken of ik het wel goed snap.

Volgens de definitie die ik vond is dit "gedrag dat het kind vertoont dat vooral voor zijn omgeving storend of verontrustend is"............. arme omgeving.

Ik zat dus mis. Ik dacht vanmorgen namelijk dat een gedragsprobleem een gedrag is dat het gevólg is van een probleem.


Misschien maar eerst even ontbijten...

Samen met mijn lieve Luna, die duidelijk een gedragsprobleem heeft . Hong-eeeeerrrr!!Coaches gaan hand in hand met therapeuten en psychologen. Indien nodig verwijs ik door naar een andere professional.

22 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page