top of page
DSC_0037-bewerkt.jpg

Sssst! Stress...
 

Dat stress meer is dan alleen het hulk-karakter van je baas trotseren staat vast. Ons stressmechanisme is een complexe machine met levensreddende radartjes. Maar deze kunnen dramatisch tilt slaan als ze verkeerd gebruikt worden. Dan ontstaat een verzameling van vage klachten die steeds erger en erger worden. Tot je uiteindelijk wegzinkt in het moeras dat het stress gerelateerde uitputtingssyndroom (aka, burn-out) genoemd wordt.Wil je meer weten?
Tijd om Ssssssst! tegen je stress te zeggen.

​Boek nu je eerste Ssssst! Stress... sessie

Individuele sessies, geen vast traject.

KIes zelf hoe vaak je wil komen.

65 euro/sessie van 1 uur.

DSC_9862-bewerkt_edited.jpg

Dankjewel!

Ter plaatse: Weertstraat 20

2880 Bornem, Mariekerke

Woon je veraf? Neem even contact op. Oplossingen zijn er altijd ;-)

privacybeleid & algemene voorwaarden

In mijn job als apotheekassistente was ik elke dag verbaasd over hoeveel mensen last hebben van chronische stressklachten. En hoe schrijnend veel slaap- & kalmeerpilletjes er vlotjes over de toonbank gaan. Ondanks alle neveneffecten en gevaren.

Dat er methodes, en zelfs heel eenvoudige methodes bestaan om een scala aan stressgerelateerde klachten te beheersen komt mijn inziens veel te weinig aan bod. We beschouwen stress als normaal en onvermijdelijk, maar dat is het niet. Het kan ook anders.

En dat anders dat voel ik dan weer in mijn illustratiewerk. Als ik helemaal in flow aan de tekentafel zit. Mijn passie, het pure genieten. In de apotheek merkte ik op hoe weinig mensen die flow, dat pure genieten nog kunnen voelen...  

Ook ik ging ooit de dieperik in. Bijna niemand ontsnapt er nog aan. Maar ik kon het tij keren. Ja! Het kan.


Ik verliet de apotheekwereld. Zij en ik hoorden niet meer bij elkaar. Ik wilde meer zorg, meer flow en minder benzo's*

Portret-Els-2022_edited.jpg

Ontdek jóuw gouden randje


 

bottom of page