top of page
  • Foto van schrijverE

Posters ≠ Fine art prints


In mijn webshop vind je vanaf nu zowel fine art prints als posters. Daar is wel degelijk een verschil tussen. Fine art prints zijn kunstreproducties van zeer hoge kwaliteit vandaar het prijsverschil. Posters worden op een andere manier gedrukt en op een goedkopere papiersoort.

Maar zo zijn er mogelijkheden voor ieders budget!


Posters: Dit papier beschikt over een helder wit en glad, mat oppervlak, zonder weerspiegelingen. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend.


Fine art prints: Dit natuurlijk wit papier is gemaakt van 100% katoenvezel. Het matte oppervlak kenmerkt zich door een ultrafijne structuur, waardoor je afdrukken een luxueus karakter krijgen. Kleuren en details worden prachtig weergegeven, met veel contrast en diepte. Het geeft afdrukken van een buitengewone kwaliteit.


Voor een kleine meerkost kunnen zowel de posters als de fine art prints gepersonaliseerd worden met naam, datum, quote, gedichtje,... Ik bekijk graag met jou de mogelijkheden.0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Solden

Of ik ook solden doe? Mijn producten zijn duurder dan wat je in de gekende ketens vindt. Geen h-ema i-kea of a-ction prijzen hier. Maar ik ben dan ook geen keten he ;-) En evenmin bol punt com. Ik ben

bottom of page