top of page
  • Foto van schrijverE

Some nice friends are visiting me today

Nog voor dag en dauw waren ze daar al. Ken je ze? Soppe en Slef? Die kleine rakkers die zomaar je tuin binnen sluipen en het eten van de kat komen opschrokken? Soppe en Slef zijn zelfs nog ondeugender dan die anderen. Zij wonen in mijn brievenbus en eten alle facturen op. O ze zijn zo geweldig die twee.


Vandaag nodigde ik ze uit op mijn tekenpapier. Ach ja, zij willen ook wel eens een delicatesse na dat eeuwige briefpapier...


I love them! 't Is te zeggen, die met het huisje weliswaar. Die naakte naturisten daar heb ik het minder mee. Maar goed, ieder zijn goestingke he. Soppe en Slef zijn mijn beste maatjes.

Ze mogen vandaag model staan voor een illustratiebundel "Autumn Love" die ik aan het ontwerpen ben. Meer daarover vertel ik je later. Eerst even mijn bezoek verwennen ;-)57 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

留言

評等為 0(最高為 5 顆星)。
暫無評等

新增評等
bottom of page