top of page
sweet.jpg
©Elsleclercq-2023-complimentjes-mooimens_edited.jpg

Geef jij wel eens een complimentje?

Ze in het echt geven of krijgen is natuurlijk het meest waardevol.

Maar je kan ook digitale complimentjes geven! Mail ze door naar iemand bijzonder. En wie weet... krijg jij er ook eentje terug!

Hoe fijn zou het zijn om één grote ketting van positieve woorden kunnen maken?

Om voor altijd in je hart te bewaren.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

 

Gebruiksvoorwaarden:

Digitale complimentjes mogen enkel gebruikt worden zoals aangegeven in de productfiches. De illustraties mogen enkel gebruikt worden voor persoonlijk, particulier en niet commercieel gebruik. Ze zijn enkel bestemd voor e-mail en mogen eenmalig verstuurd worden volgens het concept van dit product. Voor alle andere toepassingen, gelieve contact op te nemen.

 

Auteursrechten blijven ten allen tijde bij Els Leclercq. Lees hierover de algemene voorwaarden. Alle tekeningen vallen onder het auteursrecht en bijhorende wettelijke bepalingen. Dit betekent dat een tekening op geenenkele manier voor geenenkele toepassing gebruikt mag worden zonder schriftelijke toestemming van Els Leclercq.

Meer info vind je in de algemene voorwaarden of op eenvoudig verzoek.
Zin in een momentje voor jezelf?

Met O’h! magazine wil ik voor jou een rustmomentje creëren. Jou inspireren om meer te koesteren. Af en toe te vertragen. Het is tijd om stil te zijn. Ik neem je mee en ik beloof je heel veel Oh… 

bottom of page