top of page
  • Foto van schrijverE

Crisis...

Dat het covidvirus iedereen raakt hoef ik jullie niet meer te vertellen... Maar dat de bijhorende coronacrisis bikkelhard toeslaat bij de kleine ondernemers daar zijn jullie zich misschien minder bewust van.

Al 21 jaar werk ik als freelancer, en ik overleefde reeds 5 (inter)nationale crisisperiodes. Maar deze coronacrisis is de ergste ooit.

En rondom mij hoor ik enkel gelijkaardige ondernemersverhalen. Met z'n allen kreunen en wroeten we verder, want we willen onze passie niet opgeven. We leggen ons hele hart, onze ziel en ons vakmanschap in ons werk.


WIST JE DAT... Je freelancers als ik ook kan steunen door - een facebook- of Instagram post te delen of een reactie onder de post te schrijven? - mijn website te bezoeken en hem met anderen te delen - mijn blog te lezen en ook daar reacties of hartjes te geven - een flyer of visitekaartje door te geven - of gewoon iemand over mijn werk te vertellen, bv. toekomstige ouders, sterrenouders, winkels, uitgeverijen, andere zelfstandig ondernemers,... - ...


Dit alles kost je niks maar maakt voor mij een wereld van verschil... please, LIKE SHARE TALK


Alvast dankjewel!

Liefs, Els18 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Solden

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page