top of page
  • Foto van schrijverE

Wist je dat...

Wist je dat we, volgens cijfers van het RIZIV, in 2020 samen maar liefst 2.5 miljard euro betaald hebben aan uitkeringen voor langdurig zieken wegens burn-out?

Dat kan we tellen he! Omgerekend is dat 250 euro per jaar. Voor elk van ons.


Ik weet niet hoe het met jou is, maar ik schrok me rot. En met mijn ogen knipperen. Ik wist dat de cijfers torenhoog waren, gezien 1 op de 5 mensen ooit een burn-out krijgt maar echt, ik moest toch even in mijn wang knijpen en de nulletjes nog eens natellen. Miljoen of miljard. Nope, genoeg nulletjes voor 2,5 miljard....


Hier hoef ik echt geen tekening meer bij te maken. We hebben er met z'n allen baat bij dat we voor ons mentaal welzijn zorgen en voor een gezonde werkomgeving. Om op die manier burn-outs te vermijden.


Daarom organiseer ik momenteel EEN GRATIS SESSIE “VERSTERK JE VEERKRACHT”. In deze sessie vertel ik jou hoe je stress anders kan aanpakken zodat je weer vol energie en veerkracht in het leven staat.


Meld je nu gratis aan! www.latenweademen.be


©illustratie: Els Leclercq

11 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Комментарии

Оценка: 0 из 5 звезд.
Еще нет оценок

Добавить рейтинг
bottom of page